Jeugdcompetitie 2018 Update!

Aandachtspunten Nationale en Sectorale vluchten
14 juni 2018
Nieuws van de DAT
10 augustus 2018

Jeugdcompetitie 2018 Update!

Beste Jeugdleden, Geachte bestuurders,

Het is de hoogste tijd om ook te starten met de Jeugdcompetitie 2018. Door omstandigheden zijn wij enkele weken later dan dat u van ons gewend bent. Onze welgemeende excuses hiervoor.
Het is de bedoeling om komende zaterdag 12 mei a.s. van start te gaan. De reglementen 2018 van de Jeugdcompetitie zijn op enkele plaatsen gewijzigd. Zo tellen de vluchten op zondag komend seizoen ook mee en is het Vitesse en Midfondkampioenschap vervangen voor een Oude duiven kampioenschap. Verder is er een Jonge duiven, Natour en Generaal kampioenschap. Ook zijn er enkele vluchten welke alleen in kringverband worden gehouden. In de bijlage treft u het reglement 2018 van de Jeugdcompetitie aan. Hierin zijn alle regels die komend seizoen gelden opgenomen.
Net zoals voorgaande jaren kennen we twee soort jeugdleden. Namelijk de zelfstandige jeugd en de pupillen die samen met een senior lid spelen. Ook zullen er weer hoklijsten moeten worden ingeleverd en zullen er attractie vluchten zijn met mooie prijzen. De regels die hiervoor gelden zijn ook in het reglement van de Jeugdcompetitie opgenomen.
Zoals al aangegeven willen graag komende zaterdag 12 mei a.s. (V19 Charleville Mézières) starten met de Jeugdcompetitie 2018. Dit betekend dat wij nog een paar dagen hebben om de hoklijsten in te leveren. Jeugdleden die willen meedoen aan deze geweldige competitie kunnen de hoklijst uit de bijlage invullen en mailen aan Arinda via arindatenbolscher@hotmail.com Om komende zaterdag al gelijk mee te kunnen doen moet deze hoklijst uiterlijk komende zaterdagmorgen (12 mei a.s.) om 10.00 uur zijn ingeleverd.
Er zijn enkele jeugdleden die al een hoklijst hebben ingeleverd. Wanneer deze jeugdleden hierop nog wijzigingen willen aanbrengen kan dat nog tot en met komende zaterdag (12 mei a.s.) 10.00 uur.

We willen de verenigingsbestuurders vriendelijke vragen om de jeugdleden uit hun vereniging te voorzien van deze informatie en hen te helpen om zich aan te melden. Mogen wij hierin rekenen op uw medewerking? Alvast bedankt.

De uitslagen van de Jeugdcompetitie zullen net zoals voorgaande jaren weer worden geplaatst op onze website. Ook zal hier de actuele informatie van de Jeugdcompetitie te vinden zijn.
We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Jeugdcommissie Afdeling 9
Update!
Hoklijsten voor de jonge duiven kunnen nog worden ingeleverd tot en met a.s. donderdag 12 juli a.s. Ook jeugdleden die nog niet meespelen in de Jeugdcompetitie kunnen deelnemen. Dit is een mooie gelegenheid om in te stappen. In de onderstaande link treffen jullie de hoklijst aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *