Resterende Vliegprogramma 2018

Uitslagen en tussenstand Kring 1 Classic Twente
17 juli 2018
Nieuws van de DAT
10 augustus 2018

Resterende Vliegprogramma 2018

Beste leden,
Hierbij willen wij u informeren over het resterende vliegprogramma van dit seizoen. Op dit moment is het nog onduidelijk hoe er een invulling wordt gegeven aan de Nationale en sectorale jonge duivenvluchten. Wel is ons inmiddels officieel door de NPO bevestigt dat op 18 augustus a.s. de sectorvlucht J33 Nanteuil le Haudouin niet zal doorgaan. Mogelijk wordt deze vlucht in een later stadium nog wel ingehaald. Mocht dit zo zijn dan zullen wij deze jonge duivenvlucht aan ons programma toevoegen. Zodra hierover meer duidelijkheid is zullen wij u hierover informeren.
Voor ons betekend het niet doorgaan van de sectorvlucht J33 dat wij ons jonge duivenprogramma zullen aanpassen. Zoals gisteren al meegedeeld gaan de jonge duiven komend weekend (11 augustus a.s.) naar J32 Quiévrain. Volgende week is het op donderdagavond inkorven voor een jonge duivenvlucht vanuit J33 Laon.
De wijziging van deze week brengt ook een aanpassing voor de geplande trainingsvluchten van komend weekend met zich mee. De trainingsvlucht Duiven van Kring 1 blijft voor komende zaterdag 11 augustus op het programma staan. De trainingsvlucht Groesbeek van Kring 2 wordt verplaatst naar dinsdag 14 augustus en de trainingsvlucht Venlo van Kring 3 blijft ongewijzigd op zondag 12 augustus staan.
In de onderstaande link treft u het resterende vliegprogramma van dit seizoen aan. Hierop staan ook de ophaalschema’s die zullen worden gebruikt vermeld. In de andere link treft u een aangepast ophaalschema voor vrijdag 10 augustus a.s. aan. In verband met het dubbelop inkorven in Kring 1 zijn er voor Kring 1-2 enkele wijzigingen. Voor Kring 3 blijft ophaalschema C van toepassing.
Vanaf komend weekend geldt dat de duiven weer normaal worden geladen. Dit betekend weer minimaal 25 duiven per mand! Het ziet ernaar uit dat de temperaturen zullen dalen tot normale waarden voor de tijd van het jaar. Hierdoor zijn de aanpassingen niet langer nodig. Mocht de situatie veranderen dan zullen wij u daarover informeren.
We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Bestuur Afdeling 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *