Pilot spelgebieden Afdeling 7-8-9
7 juni 2018
Uitslagen en eindstand Kring 1 Classic Twente
24 augustus 2018

Nieuws van de DAT

Geacht DAT lid,

Voor onze jonge duiven is het in deze uitzonderlijke zomer niet gemakkelijk. Het is daarom begrijpelijk en verstandig dat het Afdelingsbestuur daarop inspeelt in het belang van het welzijn van onze duiven.

Nu er besloten is komende zaterdag niet vanaf Laon maar van Quiévrain te concoursen heeft het bestuur van DAT besloten deze vlucht voor de DAT te laten vervallen. Quiévrain is wat betreft afstand niet geschikt om in Afdelingsverband te vervliegen.

Dat is jammer maar er komen nog een aantal mooie vluchten met de jonge duiven die op ons programma staan. Mocht er verder nog iets wijzigen in het vliegprogramma dan houden we U uiteraard op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur DAT,

Gerard van de Aast, secretaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *