Resterende jonge duivenprogramma

Nieuws van de DAT
10 augustus 2018
Uitslagen en eindstand Kring 1 Classic Twente
24 augustus 2018

Resterende jonge duivenprogramma

Beste leden,

Vorige week heeft u van ons het resterende Vliegprogramma 2018 ontvangen. Op dit programma waren enkele jonge duivenvluchten nog niet ingevuld. Via bericht willen wij u hierover graag nader informeren.
Zoals al bekend is gaat komende zaterdag de jonge duiven sectorvlucht J33 Nanteuil le Haudouin niet door. Als afdeling gaan wij dan voor een afdelingsvlucht naar Laon. Van de Nationale jonge duivenvlucht (J35) op 1 september a.s. was de losplaats nog niet bekend. Omdat er geen overeenstemming is bereikt over een losplaats voor een Nationale jonge duivenvlucht is dit een sectorvlucht geworden. De jonge duiven van Sector 3 gaan op 1 september naar (J35) Nanteuil le Haudouin.
De NPO heeft ons laten weten dat er een extra sectorvlucht voor de jonge duiven wordt ingelast op 8 september a.s. Misschien heeft u hierover al wel het e.e.a. gelezen in “Op de Hoogte” van de NPO. Deze sectorvlucht wordt ingelast omdat komende zaterdag de sectorvlucht niet doorgaat. Voor ons betekend dat er op 8 september een extra (sector) vlucht op het programma komt te staan. De jonge duiven gaan dan naar (J36) Troyes.
Als bestuur van Afdeling 9 hebben wij besloten om deze extra vlucht (J36 Troyes) niet te laten tellen voor onze kampioenschappen. We zijn van mening dat wij tijdens het seizoen de spelregels niet kunnen veranderen. Wel is er gelegenheid om in te korven binnen onze afdeling. Bij deze vragen wij de NIC binnen onze afdeling om mij (uiterlijk zaterdag 25 augustus a.s.) te laten weten of ze deze extra sectorvlucht willen faciliteren. Graag inclusief de inkorftijden. Aanmelden kan via secretaris@afdeling9.nl Zodra het e.e.a. bekend is kan er een ophaalschema gemaakt worden en kunnen wij onze leden informeren zodat ze weten waar ze kunnen inkorven.
Tot slot nog een bericht voor Kring 3. Komende zondag gaan de duiven van de natourvlucht naar Maaseik.
In de onderstaande link treft u het bijgewerkte resterende vliegprogramma. Het ophaalschema en vrachtgeld voor Troyes zal in een later stadium bekend worden gemaakt.
We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Bestuur Afdeling 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *