Actuele (bonnen)verkopen in Afdeling 9

Uitslagen en eindstand Kring 1 Classic Twente
24 augustus 2018
NPO informatie
29 oktober 2018

Actuele (bonnen)verkopen in Afdeling 9

Elk winter vinden er diverse (bonnen)verkopen plaats van verenigingen en leden uit onze afdeling. Via dit bericht vindt u de bij ons bekende verkopen. Houdt u ook een verkoop en wilt u daarvoor graag aandacht op onze website informeer ons dan even via secretaris@afdeling9.nl

 

Duivenmarkt en bonnenverkoop P.V. de Witpen Hengevelde

Op zondagmorgen 24 maart a.s. organiseert P.V. de Witpen weer zijn jaarlijkse duivenmarkt. Deze duivenmarkt  wordt net als andere jaren gehouden bij het clublokaal aan de Needsestraat 2-C in Hengevelde. Voor alle informatie betreffende de duivenmarkt verwijzen wij u naar de onderstaande link.

Duivenmarkt Hengevelde

Tijdens de duivenmarkt wordt er een fantastische bonnenverkoop gehouden waarvan een derde van de opbrengst naar het goede doel gaat. Tot en met vrijdag 22 maart 22.00 uur a.s. kunt u via de onderstaande link de bonnen alvast bekijken en inzetten. Waarna op zondagmorgen 24 maart a.s. tijdens de duivenmarkt rond de klok van 10.00-10.30 uur de eindverkoop zal plaatsvinden.

Bonnenverkoop Witpen Hengevelde

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *