Actuele (bonnen)verkopen in Afdeling 9

Uitslagen en eindstand Kring 1 Classic Twente
24 augustus 2018
NPO informatie
29 oktober 2018

Actuele (bonnen)verkopen in Afdeling 9

Elk winter vinden er diverse (bonnen)verkopen plaats van verenigingen en leden uit onze afdeling. Via dit bericht vindt u de bij ons bekende verkopen. Houdt u ook een verkoop en wilt u daarvoor graag aandacht op onze website informeer ons dan even via secretaris@afdeling9.nl

 

Verkoop Hans Diesvelt uit Didam

Hans Diesvelt uit Didam is om gezondheidsredenen genoodzaakt te stoppen met de duivensport. Daarom worden op zaterdag 8 december a.s. al zijn duiven verkocht in het clublokaal van P.V. de Vredesbode, Kruisstraat 23 in Didam. Aanvang 14.00 uur. In de onderstaande link treft u alle informatie over deze verkoop.

Verkoop Hans Diesvelt

 

Bonnenverkoop P.V. de Zilvermeeuw Westerhaar

Op zaterdag 8 december a.s. organiseert P.V. de Zilvermeeuw een fantastische bonnenverkoop. Deze verkoop wordt gehouden in het clublokaal aan de Zwembadlaan 9 in Westerhaar. Aanvang 21.00 uur. Via de onderstaande link kunt u tot en met 6 december 21.30 uur a.s. de bonnen alvast bekijken en inzetten.

Bonnenverkoop Zilvermeeuw Westerhaar

 

Bonnenverkoop P.V. de Reisduif Borne

Op zondag 9 december a.s. organiseert P.V. de Reisduif Borne een geweldige bonnenverkoop. Deze verkoop wordt gehouden in het clublokaal aan de Steenbakkersweg 3 in Borne. Aanvang 13.30 uur. Via de onderstaande link kunt u (tot en met 8 december 19.00 a.s.) de geschonken bonnen alvast bekijken en inzetten.

Bonnenverkoop Reisduif Borne

 

Bonnenverkoop P.V. de Grensbode Glanerbrug

Op zondag 10 december a.s. organiseert P.V. de Grensbode uit Glanerbrug een fantastische bonnenverkoop. Deze verkoop wordt gehouden in het clublokaal aan de Ekersdijk 158 in Glanerbrug. Aanvang 15.00 uur. Via de onderstaande link kun u tot en met zaterdag 8 december 20.00 uur a.s. de bonnen alvast bekijken en inzetten.

Bonnenverkoop Grensbode Glanerbrug

 

Bonnenverkoop P.V. de Koerier Vriezenveen

P.V. de Koerier uit Vriezenveen organiseert via internet een prachtige bonnenverkoop. Deze verkoop loopt tot en met maandag 10 december 21.00 uur a.s. Via de onderstaande link treft u deze verkoop!

Bonnenverkoop Koerier Vriezenveen

 

Bonnenverkoop P.V. de Zwaluw Oldenzaal

P.V. de Zwaluw uit Oldenzaal organiseert via internet een fantastische bonnenverkoop. Deze verkoop loopt tot en met vrijdag 14 december 20.00 uur a.s. Via de onderstaande link treft u deze verkoop!

Bonnenverkoop Zwaluw Oldenzaal

 

Bonnenverkoop P.V. de Koerier Zelhem

P.V. de Koerier uit Zelhem organiseert via internet een geweldige bonnenverkoop. Deze verkoop loopt tot en met zaterdag 15 december 22.00 uur a.s. Via de onderstaande link vindt u deze verkoop!

Bonnenverkoop Koerier Zelhem

 

Bonnenverkoop P.V. Vitesse Nijverdal

P.V. de Vitesse uit Nijverdal organiseert via internet een fantastische bonnenverkoop. Deze verkoop loopt tot en met zondag 16 december 20.00 uur a.s. Via de onderstaande link vindt u deze verkoop!

Bonnenverkoop Vitesse Nijverdal

 

Bonnenverkoop Dagfondclub Achterhoek-Twente

De Dagfondclub Achterhoek-Twente organiseert uitsluitend op internet een grandioze bonnenverkoop. Deze verkoop loopt tot en met donderdag 20 december 22.00 uur a.s. Via de onderstaande link vindt u deze verkoop!

Bonnenverkoop D.A.T.

 

Bonnenverkoop P.V. de Snelvlucht Hengelo

Op zaterdag 22 december a.s. organiseert P.V. de Snelvlucht Hengelo een spectaculaire bonnenverkoop! Deze verkoop wordt gehouden in het clublokaal op de hoek Slachthuiskade-Wegtersweg in Hengelo (Ov.). Aanvang 15.00 uur. Via de onderstaande link kunt u (tot en met 21 december 21.00 a.s.) de geschonken bonnen alvast bekijken en inzetten.

Bonnenverkoop Snelvlucht Hengelo

 

Bonnenverkoop Rayon Berg en Dal – Fond Union Twente

Kring 1 CC-3 Rayon Berg en Dal en de Fond Union Twente organiseren samen een weergaloze bonnenverkoop. Deze verkoop wordt alleen via internet gehouden en loopt tot en met dinsdag 18 december 22.00 uur a.s. Via de onderstaande link bereikt u de verkoop.

Bonnenverkoop Rayon Berg en Dal – Fond Union Twente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *