Actuele (bonnen)verkopen in Afdeling 9

Uitslagen en eindstand Kring 1 Classic Twente
24 augustus 2018
Kampioenen 2018 Afdeling 9
20 september 2018

Actuele (bonnen)verkopen in Afdeling 9

Elk winter vinden er diverse (bonnen)verkopen plaats van verenigingen en leden uit onze afdeling. Via dit bericht vindt u de bij ons bekende verkopen. Houdt u ook een verkoop en wilt u daarvoor graag aandacht op onze website informeer ons dan even via secretaris@afdeling9.nl

 

Bonnenverkoop CC de Graafschap.

CC de Graafschap houdt op zaterdag 20 oktober a.s. een grandioze bonnenverkoop van zijn kampioenen en eerste prijswinnaars. Deze verkoop wordt gehouden in het clublokaal van P.V. de Reisduif/Bode, Badweg 17 in Doetinchem. U kunt de bonnen alvast bekijken en inzetten via de volgende link.

Bonnenverkoop CC de Graafschap.

 

Bonnenverkoop P.V. de Rijnvliegers Lobith

Ter gelegenheid van hun 50 jarig bestaan organiseert P.V. de Rijnvliegers een grandioze bonnenverkoop op zaterdag 27 oktober a.s. De verkoop wordt gehouden in hun clublokaal aan de Sportlaan te Lobith. U kunt de bonnen alvast bekijken en inzetten (t/m 26 oktober 22.00 uur) via de onderstaande link.

Bonnenverkoop P.V de Rijnvliegers Lobith.

 

Jonge duivenverkoop Kweekhok Didam

Tot en met 24 oktober (21.00 uur) a.s. zijn er enkele jonge duiven te koop van Kweekhok Didam. Via de onderstaande link bereikt u op de verkoop.

Verkoop Kweekhok Didam.

 

Comb. Bosman, Doetinchem.

Tot en met 29 oktober a.s. (21.00 uur) biedt de Comb. Bosman uit Doetinchem enkele jonge duiven 2018 uit de kwekers te koop aan op duiven.net. Via de volgende link kunt u de duiven bekijken en inzetten.

Verkoop Comb. Bosman

 

Bonnenverkoop P.V. de Pelikaan Gaanderen.

Op zaterdag 3 november a.s. organiseert P.V. de Pelikaan Gaanderen een bonnenverkoop. De verkoop wordt gehouden in hun clublokaal aan de Warnerstraat 3 in Gaanderen. Aanvang 14.30 uur. U kunt de bonnen alvast bekijken en inzetten tot en met vrijdag 2 november a.s. (22.00 uur) via de onderstaande link

Bonnenverkoop P.V. de Pelikaan Gaanderen

 

Jonge duivenverkoop H. Doldersum & Zn. uit Westerhaar.

H. Doldersum & Zn. uit Westerhaar heeft enkele jonge duiven uit zijn kwekers te koop. Deze verkoop loopt tot en met vrijdag 2 november a.s. en vindt uitsluitend plaats op internet. Via de onderstaande link bereikt u de verkoop.

Verkoop H. Doldersum & Zn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *