Actuele (bonnen)verkopen in Afdeling 9

Uitslagen en eindstand Kring 1 Classic Twente
24 augustus 2018
NPO informatie
29 oktober 2018

Actuele (bonnen)verkopen in Afdeling 9

Elk winter vinden er diverse (bonnen)verkopen plaats van verenigingen en leden uit onze afdeling. Via dit bericht vindt u de bij ons bekende verkopen. Houdt u ook een verkoop en wilt u daarvoor graag aandacht op onze website informeer ons dan even via secretaris@afdeling9.nl

 

Verkoop Comb. Seelen Borne

De Comb. Seelen uit Borne biedt enkele jonge duiven uit zijn beste kwekers te koop aan. Deze verkoop loopt tot en met zondag 24 februari 12.00 uur a.s. Het betreft uitsluitend een internetverkoop. Via de onderstaande link kunt u de verkoop bekijken en een bod uitbrengen op de duiven.

Verkoop Comb. Seelen

 

Verkoop K. Nijeboer De Pollen

Kees Nijeboer uit De Pollen biedt enkele jonge duiven uit zijn beste kwekers te koop aan. Deze verkoop loopt tot en met zondag 24 februari 12.00 uur a.s. Het betreft uitsluitend een internetverkoop. Via de onderstaande link kunt u de verkoop bekijken en een bod uitbrengen op de duiven.

Verkoop K. Nijeboer

 

Verkoop J. Doldersum & Zoon Almelo

J. Doldersum & Zoon uit Almelo verkoopt al zijn vlieg- en kweek duiven 2018. De verkoop van deze duiven vindt uitsluitend plaats via internet. Hier loopt de verkoop op verschillende momenten af op zaterdag 23 en zondag 24 februari a.s. Tijdens de slotdagen van deze verkoop worden de duiven tentoongesteld in het clublokaal van P.V. de Luchtbode, Sportlaan 3 in Tubbergen. U bent hier tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom om de finale van de verkoop live te volgen!

Via de onderstaande link vindt u de verkoop.

Verkoop J. Doldersum & Zoon Almelo

 

Bonnenverkoop Midfondclub Ons Samenspel

De Midfondclub van Kring 1 “Ons Samenspel” organiseert een fantastische bonnenverkoop. Deze verkoop wordt uitsluitend gehouden via internet en loopt tot en met zondag 24 februari 21.00 uur a.s. Via de onderstaande link vindt u de verkoop.

Bonnenverkoop Midfondclub Ons Samenspel

 

Verkoop W. & M. Derksen Almelo

Wim en Mart Derksen uit Almelo bieden enkele jonge duiven 2018 uit zijn Jellema collectie te koop aan. Deze verkoop loopt tot en met zondag 3 maart 12.00 uur a.s. Het betreft uitsluitend een internetverkoop. Via de onderstaande link kunt u de verkoop bekijken en een bod uitbrengen op de duiven.

Verkoop W. & M. Derksen

 

Verkoop H. Zwiers Den Ham

Harold Zwiers uit Den Ham biedt enkele jonge duiven uit zijn collectie Topduiven te koop aan. Deze verkoop loopt tot en met zondag 3 maart 13.00 uur a.s. Het betreft uitsluitend een internetverkoop. Via de onderstaande link kunt u de verkoop bekijken en een bod uitbrengen op de duiven.

Verkoop H. Zwiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *