Kampioenen 2018 Afdeling 9

Actuele (bonnen)verkopen in Afdeling 9
19 september 2018
Ledenvergadering Afdeling 9 op 5 november a.s.
8 oktober 2018

Kampioenen 2018 Afdeling 9

Het seizoen 2018 is weer afgelopen en dat betekend dat de kampioenen en winnaars van de jubileumvluchten van onze afdeling bekend zijn. In de onderstaande links kunt u de kampioenen terugvinden. Zoals gebruikelijk zullen wij onze kampioenen tijdens onze Kampioenenhuldiging in het zonnetje zetten. Ook zullen dan de gewonnen prijzen van de jubileumvluchten worden uitgereikt. Onze Kampioenenhuldiging vindt plaats op zaterdag 10 november a.s. in restaurant “De Gebrande Waateren” te Hengevelde. Binnenkort zullen wij hierover meer bekend maken en kunnen onze kampioenen en de winnaars van de jubileumvluchten hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

 

Kampioenen 2018 Afdeling 9

Eindstanden 2018

Prijswinnaars Jubileumvluchten 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *