Inschrijven Classic Twente 2019

Notulen ALV 5 november 2018
23 november 2018
Agenda extra ALV 12 februari a.s.
8 januari 2019

Inschrijven Classic Twente 2019

Voor de meesten is rond de kerst het kweekseizoen 2019 begonnen, de eigenlijke aanloop naar het vliegseizoen. En daarmee ook de aanloop naar de titel van dit bericht “Inschrijven Classic Twente 2019”.


Voor de leden binnen onze eigen afdeling 9 is het een bekend gegeven dat we bezig zijn met herindeling van afdeling 9. Een “must” gezien het teruggelopen ledental sinds de indeling van 1999. De vergaderingen betreft de herindeling is nog in volle gang maar daarom willen wij u alvast niet de informatie onthouden van de classic 2019. Ook in 2019 zullen we dit evenement voorzetten en zijn dus op zoek naar topschenkingen! We zullen de duiven in 2019 gaan verkopen op 30 maart in Vriezenveen.


Een globale koppeldatum om de jongen speenklaar te kunnen aanleveren zal het weekend van 2 februari  kunnen zijn. Verdere details over tijdstippen ect.  zullen nog volgen.  Ook de prijsuitreiking van 2018 zal hier gaan plaats vinden. Er zijn  meer dan 50 verschillende prijswinnaars waaraan de enveloppen met geld verdeeld gaan worden. We willen de zelfde maximum aantal duiven van 2018 hanteren en zullen stoppen bij 120 inschrijven. Wilt u wat speciaal schenken en kans maken op de prijzenpot van meer dan 10.000 euro(op basis van 2018)
Schrijf u dan snel in : enricodoldersum@gmail.com & jonnyenannemarieekkel@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *