Vliegprogramma en Ophaalschema 2019

Classic Twente 2019
5 maart 2019
Nieuwe Iveco
28 maart 2019

Vliegprogramma en Ophaalschema 2019

In de onderstaande links treft u het definitieve vliegprogramma en ophaalschema 2019 aan.

Er staan in de bijlage meerdere versies van het vliegprogramma. De reden hiervan is dat het vliegprogramma voor CC-5 afwijkt van de rest van de afdeling. De oorzaak hiervan is dat CC-5 in het noorden is ingedeeld en een deel van de vluchten met het zuiden meegaat. Om bij Compuclub problemen te voorkomen is daarom de vluchtcode van enkele vluchten aangepast. Het verzoek aan u is dan ook om hierin extra alert te zijn en de D. & W. bestanden op de juiste vluchtcodes in te sturen.

Er zijn vier vluchten bij waar de vluchtcode met een C begint. Dit is een combinatienummer waarmee u twee vluchten op één vluchtcode kunt inkorven. Het gaat dan om oude en jonge duiven die samen naar dezelfde losplaats gaan. De computerfunctionaris van de verenigingen dient na het inkorven het combinatienummer te splitsen met Winver en daarna de juiste D. & W. bestanden in te sturen bij Compuclub. Tegen de tijd dat dit gaat spelen zullen wij u hierover nog nadere informeren.

 

Vliegprogramma 2019 (overzicht)

Vliegprogramma 2019 (CC 1-4 & CC 6-9)

Vliegprogramma 2019 (CC-5)

Ophaalschema 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *