Informatie inkorven C-vluchten

Wijziging vliegprogramma en ophaalschema
5 juni 2019
Wijziging ophaalschema B + aandachtspunten
20 juni 2019

Informatie inkorven C-vluchten

Vanaf volgende week hebben we enkele vluchten op het programma staan voor de jonge en oude duiven. Deze vluchten worden onder dezelfde vluchtcode ingekorfd. In de onderstaande links treft u informatie aan voor het splitsen van de D. & W. bestanden. Ook staat in de informatie van Winver aangegeven hoe om te gaan met poules en aangewezen duiven. We vragen u om deze informatie in u op te nemen zodat er geen fouten zullen ontstaan. Voor de enkele verenigingen die Venira gebruiken is er ook een uitleg.

Splitsen oud-jong via Winver

Splitsen oud-jong in Venira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *