Aangepast ophaalschema J28 Bierges

Classic Twente 2019
1 juli 2019
Komend weekend (13 juli a.s.)
11 juli 2019

Aangepast ophaalschema J28 Bierges

Geachte bestuurders, beste sportvriend(in),

 
Helaas hebben wij de laatste weken te maken gehad met verliezen onder de jonge duiven. Het gevolg hiervan is dat sommige verenigingen komend weekend niet mogen inkorven omdat ze niet over minimaal 5 deelnemers beschikken. Hierdoor worden vrijdagavond 12 juli a.s. de jonge duiven opgehaald volgens een aangepast ophaalschema. Deze treft u in de onderstaande link aan. In dit ophaalschema zijn de verenigingen die afgelopen weekend niet over minimaal 5 deelnemers beschikten op de jonge duivenvlucht J27 niet opgenomen. Verenigingen die niet op het ophaalschema staan en toch inkorven kunnen hun duiven aanleveren.
 
Voor komend weekend geldt dat verenigingen minimaal 5 deelnemers moeten hebben voordat ze zelfstandig mogen inkorven. Leden die alleen invliegduiven spelen tellen hierbij niet mee.
 
Er mag gebruik worden gemaakt van de regeling samen inkorven en in het eigen clublokaal afslaan. De voorwaarde is dan wel dat er gelijktijdig met de midfondvlucht M28 wordt uitgelezen en dat de vereniging op deze vlucht (M28) dan wel over voldoende deelnemers beschikt. Na het inkorven worden drie prints gemaakt van de inkorf gegevens. Eén voor het inkorfcentrum, één voor de basis vereniging en één voor de deelnemer. Vervolgens kan één persoon de klokken meenemen naar het eigen club lokaal en de klokken daar inlezen in het D-bestand en vervolgens insturen bij Compuclub. Het inkorfcentrum meld het aantal duiven via inmanden.nl. De vereniging die van deze regeling gebruik maakt en ergens anders gaat inkorven meld zich in inmanden.nl af.
 
Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
 
Met vriendelijke groet,
 
Arjan van de Willige
Secretaris Afdeling 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *