Activiteiten en verkopen in Afdeling 9

Uitslagen en eindstand Classic Twente 2019
3 september 2019
Kampioenen 2019 Afdeling 9 Oost-Nederland
3 oktober 2019

Activiteiten en verkopen in Afdeling 9

Ook komende winter willen wij u weer informeren over alle activiteiten en verkopen die er in onze afdeling plaatsvinden. U kunt uw activiteit aanmelden door een mail te sturen naar secretaris@afdeling9.nl

Wanneer u de verkoop aanklikt wordt u doorgeschakeld naar de juiste pagina!

 

(Bonnen)verkopen: 

Classic Twente
Op zaterdag 21 maart a.s. vindt de jonge duivenverkoop van de Classic Kring Twente plaats. De verkoop wordt gehouden in het clublokaal van P.V. de Luchtbode, Schout Doddestraat 52 in Vriezenveen.
De jonge duiven zijn vanaf 16.30 uur te bezichtigen. Aanvang verkoop 17.30 uur.
Duivenmarkt Hengevelde 22 maart a.s.
Ook dit jaar organiseren we onze jaarlijkse duivenmarkt bij ons clublokaal aan de Needsestraat in Hengevelde de aanvang is om 8.00 uur, de entree en de koffie met krentewegge is ook nu weer gratis. Ieder jaar komen vele liefhebbers naar Hengevelde om er een paar jonge duiven te kopen of te verkopen de markt is echt  voor liefhebbers  met een kleine beurs. En het allerbelangrijkst is, dat de meerderheid komt voor de gezelligheid, voor de contacten met collega-liefhebbers, en voor het “melken”.
Traditioneel wordt er tijdens de markt een bonnenverkoop gehouden van kampioenen uit de regio, ook uit de rest van Nederland en het buitenland worden er bonnen geschonken. De opbrengst van de bonnen verkoop komt t,g,v de vereniging maar ook 1/3 (met een minimum van 1000 euro) gaat naar het goede doel dit jaar naar het PRINSES BEATRIXFONDS. De 1000 euro is reeds al overgemaakt naar de actie Mees tegen SMA / SMA de wereld uit  (Voor meer info zie onderstaande bon) Mocht er liefhebbers zijn die de witpen en het beatrixfonds een warm hart toedragen en hiervoor een bon beschikbaar willen stellen kunnen hierover contact opnemen met onderstaande contact persoon. De  voorverkoop van bonnen zal plaats vinden van 6 t/m 20 maart 2020 op Duivennet.nl. De eindverkoop is tijdens de markt op zondag 22 maart 2020 om 10.00 uur  in ons clubgebouw aan de Needsestraat 2c in Hengevelde.Voor degene die jonge duiven op de markt willen verkopen moeten de duiven in het weekend van 25/26 januari 2020  worden gekoppeld.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Rupert 06-20337260 of email: info@dewitpen.nlOver de bonnenverkoop, sponsoren en andere activiteiten tijdens deze duivenmarkt zullen wij u t.z.t nader informeren via deze website.
Voor degene die een bon wil schenken zie de volgende link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *