Voorlopige agenda ALV Afdeling 9

Uitslagen en eindstand Classic Twente 2019
3 september 2019
Activiteiten en verkopen in Afdeling 9
3 september 2019

Voorlopige agenda ALV Afdeling 9

Op maandag 18 november a.s. vindt de algemene ledenvergadering van Afdeling 9 plaats. In de onderstaande link treft u de voorlopige agenda van deze vergadering aan. Het is de eerste ledenvergadering die met de afgevaardigden van verenigingen wordt gehouden. We willen de verenigingen daarom speciaal verzoeken om 18 november a.s. alvast voor de ledenvergadering in hun agenda te reserveren. Eventuele voorstellen kunnen tot en met 6 oktober a.s. worden ingediend bij het secretariaat van de afdeling.

 

Voorlopige agenda ALV Afdeling 9 18 november 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *