Brief gezamelijke afdelingen aan bestuur NPO

Kampioenen 2019 Afdeling 9 Oost-Nederland
3 oktober 2019
Verslag overleg afdelingen met NPO-bestuur
9 december 2019

Brief gezamelijke afdelingen aan bestuur NPO

Beste sportvriend(in),

De gezamenlijke afdelingen hebben afgelopen woensdag 20 november jl. een constructief overleg gehad over de toekomst van de Nederlandse duivensport. Daarbij is het functioneren van het NPO bestuur uitgebreid aan de orde gekomen.

Eén van de zaken die daarbij is aangekaart is het feit dat ook dit jaar de vergaderstukken voor de NPO-ledenraad te laat binnen zijn. Alle afdelingen achten het niet wenselijk om de ledenraad van 21 december a.s. doorgang te laten vinden. We hebben dit per mail aan het bestuur NPO duidelijk gemaakt. De gestuurde mail hebben we hieronder toegevoegd.

Brief afdelingen aan bestuur NPO

We vertrouwen erop u hiermee voor dit moment weer voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Afdeling 9 i.o.m. de overige afdelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *