Notulen ledenvergadering 27 februari 2020
4 maart 2020
Impact Coronavirus op de duivensport
16 maart 2020

Voorlopig Vliegprogramma 2020

In de onderstaande link treft u het voorlopige vliegprogramma 2020 aan.

Er zijn enkele losplaatsen onder voorbehoud opgenomen. Het gaat daarbij om de volgende losplaatsen.
Strépy-Thieu: In de zoektocht naar goede losplaatsen hebben wij nogmaals bij de NPO gevraagd of wij op één van de locaties van Strépy-Thieu mogen lossen. Het is de bedoeling om hier komend seizoen mee te doen aan een pilot waarbij wij één van de afdeling zijn die er drie weekenden onze duiven mogen lossen. De aanvraag hiervoor is inmiddels ingediend. Hopelijk krijgen we op dit verzoek binnenkort groen licht. Mocht deze er niet komen dan gaan wij naar Quiévrain.
Pithiviers: In onze zoektocht naar een geschikte losplaats voor de kortste dagfondvlucht zijn wij in gesprek om te mogen lossen in Pithiviers. Wanneer wij hiervoor geen toestemming krijgen gaan we naar Fontenay-sur-Eure.
Oss: We zijn nog op zoek naar een goede losplaats in de omgeving van Oss. Zodra deze wordt gevonden maken wij deze losplaats definitief.
In de links staan ook de kampioenschappen 2020 vermeld. Compuclub rekent deze kampioenschappen uit voor de afdeling, Noord, Zuid en elke CC. Wanneer Noord, Zuid of CC’s zijn die van deze kampioenschappen willen afwijken dan had er, zoals in november al is bekend gemaakt, voor 1 maart jl. zelf contact moeten worden opgenomen met Compuclub. Degene die dit nog niet hebben gedaan worden dringend verzocht dit dan op zeer kort termijn alsnog zelf te doen.

Vliegprogramma 2020 (uitgewerkt)

Vliegprogramma 2020 (overzicht)

Kampioenschappen 2020 Afdeling 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *