De trainingsvluchten gaan door!
14 mei 2020
Activiteiten en (bonnen)verkopen in Afdeling 9
27 mei 2020

Aandachtspunten

Beste bestuurders,

Graag vraag ik jullie aandacht voor het onderstaande.
In eerste plaats verzoek ik elke vereniging om vanaf vanavond de D. & W. bestanden weer in te sturen bij Compuclub. Compuclub zal van elke vlucht vluchtverloop lijsten maken en publiceren op onze website. Deze lijsten worden net als de betaalstroken alleen digitaal aangeboden. Papieren versies worden gedurende de periode dat de Corona maatregelen geldig zijn niet uitgegeven.
Verder rekenen wij erop dat alle verenigingen vanaf vanavond het aantal manden/duiven weer voor 21.00 uur doorgeeft op inmanden.nl. Wanneer er problemen zijn met het inloggen kan er contact worden opgenomen met Toon Roes tel. 06-11860469 of toonroes@hotmail.nl
Zoals al eerder bekend gemaakt kunnen leden gebruik maken van de vrachtduiven regeling die geldig is gedurende de periode dat de Corona maatregelen geldig zijn. In de onderstaande link treffen jullie een schrijven met regels die hierbij geldig zijn en hoe deze vrachtduiven in Winver verwerkt kunnen worden.
Tot slot willen wij u er nog een keer aan herinneren dat verenigingen alleen mogen inkorven volgens het protocol dat geldig is. Hiervan afwijken is tot nadere orde niet toegestaan. We rekenen hierbij op uw medewerking. Alvast vriendelijke bedankt.
Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Arjan van de Willige
Secretaris Afdeling 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *