Komend weekend (E31-J31) 1 augustus a.s.

Naleven Protocol 3.0
30 juli 2020
Wijziging losplaatsen (J31) jonge duiven
31 juli 2020

Komend weekend (E31-J31) 1 augustus a.s.

In verband met de verwachte warmte voor a.s. vrijdag heeft de NPO aangegeven dat dit weekend het Hitteprotocol van kracht is. Dit betekent dat wij zowel donderdag als vrijdagavond 23 duiven in de manden doen tijdens het inkorven. Zoals u misschien al hebt gelezen heeft de NPO besloten om van (E31) Nationaal Issoudun een sectorvlucht te maken. Dit betekent dat onze duiven aanstaande zaterdag in Fay-aux-Loges zullen worden gelost. Het inkorven bij een NIC blijft verplicht! Dit geldt ook voor het invullen van de mandenlijsten. Het vrachtgeld wordt gewijzigd in €1,32 per duif en de duiven worden opgehaald volgens ophaalschema E. Dit ophaalschema is overigens hetzelfde gebleven.
Verder worden de jonge duiven a.s. vrijdagavond in Noord opgehaald volgens ophaalschema B i.p.v. A. Verder starten we morgenavond om 20.00 uur met het ophalen van de jonge duiven. Deze starttijd (20.00 uur) geldt voor elke rit van de ophaalschema’s die worden ingezet. De jonge duiven worden dus later opgehaald dan in het ophaalschema is aangegeven. Houdt hiermee rekening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *