Wijziging losplaats + ophaalschema N38

D.A.T. nieuws
9 september 2020
22 september 2020

Wijziging losplaats + ophaalschema N38

Geachte bestuurders, beste sportvriend(in),

Komende zaterdag 19 september a.s. staat alweer de laatste vlucht van het seizoen op het programma. Op ons programma hebben wij Étroeungt staan. Alleen om een tweetal redenen gaan wij hier niet naartoe. In eerste plaats hadden wij zelf al besloten om niet naar Étroeungt te gaan omdat deze losplaats het hele jaar in het weekend al vol staat met trucks waarvan de chauffeurs er hun weekend rust houden. Hierdoor is er geen ruimte over om duiven te lossen. De verwachting is dat deze situatie ook volgend seizoen zo zal zijn waardoor Étroeungt niet langer geschikt is als losplaats. De tweede reden is dat wij op dit moment niet naar noord-Frankrijk (Étroeungt) mogen door de code oranje die is afgegeven i.v.m. het Covid-19 virus. We hebben daarom besloten om nogmaals naar Quiévrain te gaan.
Dan is er voor aanstaande vrijdag nog een aangepast ophaalschema. Het bestaande ophaalschema is aangevuld met enkele verenigingen die de afgelopen week nog veel duiven mee hebben gegeven. Het aangepaste ophaalschema treft u in de onderstaande link.
Tot slot, willen alle verenigingen komende vrijdagavond zoveel mogelijk de  niet gelaste manden (hoeken van de mand) en kapotte manden gebruiken! Ook de kapotte manden die niet meer te gebruiken zijn graag zoveel mogelijk meegeven zodat deze komende winter gerepareerd kunnen worden. Alvast bedankt voor de medewerking.
Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,

Arjan van de Willige
Secretaris Afdeling 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *