Kampioenenhuldiging Afdeling 9 gaat niet door

Definitieve agenda ALV 22 februari a.s.
11 februari 2021
Levertijd karton
12 maart 2021

Kampioenenhuldiging Afdeling 9 gaat niet door

Beste sportvriend(in),

Verrassend zal dit bericht niet voor u zijn maar voor zaterdag 13 maart a.s. stond de kampioenenhuldiging 2020 van Afdeling 9 op de kalender. Net als afgelopen november kan deze door de geldende Covid-19 regels niet doorgaan.
Helaas betekent dit dat wij voor aanvang van het nieuwe seizoen de kampioenen 2020 niet een waardige huldiging kunnen geven. Vervelend allemaal maar het is helaas niet anders. Voor aanvang van het nieuwe seizoen zullen wij ervoor zorgen dat onze kampioenen de gewonnen beker thuis ontvangen.
We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Bestuur Afdeling 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *