Aangepast ophaalschema i.v.m. de avondklok

Start seizoen 2021
26 maart 2021
Lidmaatschap 2021 VNCC
8 april 2021

Aangepast ophaalschema i.v.m. de avondklok

Geachte bestuurders, beste sportvriend(in),

In de onderstaande link treft u het aangepaste ophaalschema aan i.v.m. de avondklok. We verzoeken iedere vereniging hiervan goed notie te nemen zodat iedereen op tijd klaar is met inkorven. Dit ophaalschema geldt in ieder geval voor de eerste drie weken. Daarna zien we wel verder.
Doordat wij eerder klaar moeten zijn i.v.m. het ingaan van de avondklok is het tijdstip voor het melden via inmanden.nl vervroegd naar uiterlijk doorgeven om 20.30 uur. Verenigingen worden verzocht om alle activiteiten zo in te plannen dat het aantal duiven/manden voor 20.30 uur is doorgegeven.
Voor alle verenigingen geldt dat u 10-15 minuten voordat de duiven worden opgehaald wordt gebeld door de convoyeur. Dit om tijdig aan de weg klaar te kunnen staan met de duiven. In Zuid is dit al gewoon maar bij deze het verzoek aan alle verenigingen van Noord om hiermee rekening te houden en hieraan mee te werken. Wanneer hieraan niet wordt meegewerkt zijn wij genoodzaakt om de inkorf tijden te vervroegen. We vertrouwen erop dat dit niet nodig zal zijn. Alvast bedankt voor jullie medewerking.
We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Bestuur Afdeling 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *