Wim Jacobs overleden
17 maart 2022
Facebook
15 april 2022

Vliegprogramma 2022

In de onderstaande link treft u een update aan van het vliegprogramma en het ophaalschema 2022. Helaas is het tot op heden niet gelukt er nieuwe losplaatsen bij te krijgen in België. We hebben daarom het programma ingevuld met losplaatsen die momenteel beschikbaar zijn. We kunnen daardoor niet voldoen aan de wens van de NPO om zoveel mogelijk onder de afdeling te lossen. Maar bij gebrek aan betere losplaatsen kunnen wij niet anders dan ook Quiévrain weer in het programma opnemen. Bij enkele losplaatsen hebben wij aangegeven dat deze nog vervangen kunnen worden indien er een betere losplaats ter beschikking komt. Bij een beter alternatief moet u dan denken aan een losplaats in de omgeving van Mettet of Marche en Famenne. Mochten er nog nieuwe losplaatsen ter beschikking komen dan zal ik u hierover informeren. In het vliegprogramma zijn de losplaatsen van beide Grandprix midfondvluchten omgewisseld. Dit om de laatste Grandprix midfondvlucht net als vorig seizoen weer gezamenlijk te kunnen lossen met Afdeling 10 en 11.

Vliegprogramma 2022 (uitgewerkt)

Vliegprogramma 2022 (overzicht)

 Ophaalschema 2022

Comments are closed.