Afdeling 9 Oost-Nederland in een nieuw jasje!

Gouden NPO-onderscheiding Henk Geerink
4 december 2017
Jubileumvluchten t.b.v. 20-jaar Afdeling 9
22 mei 2018

Afdeling 9 Oost-Nederland in een nieuw jasje!

Als voorzitter van deze mooie Afdeling 9 Oost-Nederland ben ik er trots op dat wij een nieuw logo en de nieuwe website kunnen presenteren. De nieuwe website geeft ons de mogelijkheid om  leden en belangstellenden nog sneller te informeren. Zo is het zonder Facebook ook mogelijk direct na de lossing te kijken hoe de lossing verlopen is, en hoe de duiven huiswaarts zijn vertrokken. Maar ook de verzorging van de duiven tijdens het vervoer naar de losplaats brengen wij regelmatig in beeld. Kortom alles wat relevant is om onze leden van het laatste nieuws op de hoogte te houden zullen wij plaatsen.

De site biedt ook de mogelijkheid om te reageren op de geplaatste informatie of het nieuws. Ik vind het fijn om te horen/lezen hoe er gedacht wordt over de verschillende onderwerpen. Het bestuur van Afdeling 9 Oost-Nederland heeft transparantie en waar mogelijk verbeteren hoog in het vaandel.

Ik wens alle bezoekers van deze website veel plezier bij het surfen!

 

Met vriendelijke groet,

Ben Geerink, voorzitter.

 

 

 

Comments are closed.