Gouden NPO-onderscheiding Henk Geerink

NPO onderscheiding oud-leden Lossingscommissie
4 december 2017
Afdeling 9 Oost-Nederland in een nieuw jasje!
18 januari 2018

Gouden NPO-onderscheiding Henk Geerink

Afgelopen zaterdag 4 november heeft Henk Geerink een Gouden NPO-onderscheiding ontvangen. Henk kreeg deze onderscheiding omdat hij zich al lange tijd verdienstelijk heeft ingezet voor de duivensport. Zo was hij medeoprichter en voorzitter van de Noordelijke Unie, 25 jaar voorzitter van het VNCC, meer dan 30 jaar voorzitter van zijn vereniging P.V. de Luchtbode Tubbergen, NPO-bestuurslid, voorzitter commissie Nationaal München, voorzitter jubileumcommissie Le Mans, voorzitter commissie NF factor etc. Henk van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *